Betonzand.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Bezorgen van betonzand

Eén van de grote voordelen van betonzand bestellen via betonzand.net, is dat wij de bestelling bezorgen waar en wanneer u dat wilt. U hoeft dus geen tijd vrij te maken om zelf naar de bouwmarkt te gaan om het zand op te halen, u hoeft geen zware werkzaamheden te verrichten om het zand te laden en te lossen, u hoeft geen vervoer te regelen en een aanhanger te huren en tot slot: u hoeft niet zelf het betonzand op de juiste plaats zien te krijgen. Vergeet bovendien niet dat 4 kuub betonzand 6000 kilogram weegt: dat houdt in dat u zelf drie keer heen en weer zou moeten rijden met een doorsnee aanhanger. U bespaart dus een hoop tijd en (huur- en eventuele benzinekosten) door het betonzand door ons te laten bezorgen.

Hoe werkt de bezorging door betonzand.net?

Het betonzand of vloerenzand komt binnen in de haven waarna het per vrachtwagen over onze distributiepunten wordt verspreid. Van daaruit bezorgen wij het zand op elke gewenste locatie in Nederland. Geef de gewenste leverdag minimaal twee dagen van tevoren aan ons door. We bezorgen echter alleen op werkdagen.  Als u dat wenst kunnen wij u bellen voordat het betonzand bezorgd wordt.

  1. Na het bestellen van betonzand wordt het transport voor u ingepland. U ontvangt een bevestigingsmail van ons als het transport ingepland staat.
  2. We leveren het betonzand met een stenentrailer of kiepwagen. Houd er rekening mee dat het leveren van los gestort betonzand of een big bag op een drassige ondergrond hierdoor gecompliceerd kan zijn. Eventuele schade aan de ondergrond is voor risico van de koper van het betonzand.

Prijs per kuub van betonzand inclusief bezorging

Bij Betonzand.net kunt u een prijs inclusief bezorging aanvragen op basis van uw postcode. De levertijd is 2 werkdagen (of indien u dat wenst natuurlijk later). U kunt kiezen voor los storten of leveren in een big bag.

Betonzand.net bezorgt voor een lage prijs in iedere provincie van Nederland

Wij bezorgen in de provinciën: Groningen, Drenthe, Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland, Brabant, Zeeland, Utrecht, Limburg en Flevoland. Voor de waddeneilanden geldt mogelijk een toeslag voor de veerdienst.

Waarom betonzand laten bezorgen door ons:

  •   Uw postcode bepaalt de prijs
  •   Regelmatig nieuwe prijzen
  •   Gerenommeerde leverancier
  •   Eenvoudig betonzand kopen
  •   Snelle en correcte levering
  •   Bezorgen in heel Nederland
  •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig betonzand betalen met iDeal van Mollie

www.betonzand.net

Betonzand voor maken beton

wij bezorgen alleen in Nederland

Betonzand.net bezorgt alleen in Nederland!