Betonzand.net

Direct uw prijs op
basis van uw postcode

Geen offerte
ontvangen?

Wat bepaalt de prijs van betonzand?

Bij Betonzand.net vinden we het belangrijk om kwalitatief hoogwaardig betonzand / vloerenzand bij u te bezorgen. De prijs die u betaalt voor bestaat uit twee delen: het betonzand zelf plus de kosten voor vervoer. De prijs voor een kuub betonzand, zonder vervoerskosten, ligt zo gemiddeld tussen de € 30,00 en € 40,00 inclusief BTW. We bieden u een voordelige prijs op basis van de postcode van uw afleveradres en de beste kwaliteit zonder vervuilingen. Daarom is betonzand.net een prima website om betonzand te kopen.

We leveren zowel los gestort betonzand als in big bags vanaf een halve kubieke meter. De prijs bij het bestellen van betonzand is afhankelijk van de volgende factoren:

 • De hoeveelheid betonzand: hoe meer u bestelt, des te lager is de kuubprijs (prijs per m3) van uw bestelling en de relatieve transportkosten.
 • De wijze van bezorging: de prijs is voordeliger wanneer u besluit om het betonzand los gestort te laten bezorgen in plaats van in big bags. De big bags zelf kosten ongeveer € 15,00 per stuk. Het vullen van de big bags kost tijd en tevens liggen de transportkosten iets hoger. Dit komt doordat de bezorging van los gestort betonzand gedaan wordt met kippers die in lengte variëren van 13 meter tot 16 meter. Big bags betonzand worden echter bezorgd met stenentrailers van 18 meter lang. Deze trailers zijn minder wendbaar en minder zuinig met diesel dan de kleinere kippers, waardoor de kosten per kubieke meter metselzand hoger liggen. Tevens kost het lossen met de kraan op een stenentrailer meer tijd.
 • Betonzand.net heeft vele distributiepunten: Op basis van de postcode waarop u het betonzand wilt laten bezorgen, kunnen wij het dichtstbijzijnde distributiepunt bepalen en de meest voordelige prijs bieden.

De kosten voor het bezorgen van het betonzand

De transportkosten zijn gebaseerd op onderstaande punten:

 1. Het laden van het betonzand of vloerenzand in een vrachtwagen (kipper) of het storten in big bags.
 2. Het transport naar de locatie voor het bezorgen van het betonzand.
 3. Het bezorgen van de big bags of het achterlaten van het los gestorte zand op de juiste plaats (na overleg).
 4. De terugweg naar het distributiepunt, waar de volgende bestelling klaarstaat om bezorgd te worden.
 5. De dieselkosten.

Bij het bestellen van betonzand moet de factuur twee dagen voor de gewenste leverdatum zijn voldaan via iDeal of overboeking per bank. Vul het formulier rechtsboven op deze website in en vraag vrijblijvend uw voordelige prijs aan om betonzand of vloerenzand te kopen en te laten bezorgen op de gewenste locatie.
Meer informatie over het bestellen van betonzand vindt u bij ‘bezorgen.’

Waarom betonzand laten bezorgen door ons:

 •   Uw postcode bepaalt de prijs
 •   Regelmatig nieuwe prijzen
 •   Gerenommeerde leverancier
 •   Eenvoudig betonzand kopen
 •   Snelle en correcte levering
 •   Bezorgen in heel Nederland
 •   iDEAL betaling via uw eigen bank
Veilig betonzand betalen met iDeal van Mollie

www.betonzand.net

Betonzand voor maken beton

wij bezorgen alleen in Nederland

Betonzand.net bezorgt alleen in Nederland!